Gå direkt till innehåll
DEKRA:s Regiontekniker Sture Lundström tillsammans med Norrlands Bils Servicemarknadschef Rabih Bdeir
DEKRA:s Regiontekniker Sture Lundström tillsammans med Norrlands Bils Servicemarknadschef Rabih Bdeir

Pressmeddelande -

Norrlands Bil väljer DEKRA


Vi välkomnar nu Norrlands Bil tillbaka till DEKRA och ser fram mot uppdraget att hjälpa till med att ta deras redan höga kvalitet ännu ett stycke längre.

Med DEKRAs koncept DVK (DEKRA Verkstadskvalitet) får verkstäderna en enkel och tydlig överblick över sin kvalitetsstatus på sina verkstadsarbeten. Vår ambition att agera som samarbetspartner ger också en etablerad och ömsesidig respekt för en god kvalitetsutveckling med alla verkstadsanställda. DEKRA erbjuder med DVK marknadens mest kompletta och helt neutrala kvalitetskoncept.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om DEKRA Quality Management AB:

Med DEKRA QM får du större valfrihet av kvalificerade tjänster för ditt företag inom fordonssidan. Det unika produktutbudet ger dig ett nytt och modernt alternativ för din verksamhetsutveckling. Ett alternativ som är väl etablerat.

DEKRA är en ledande internationell aktör inom tjänsteuppdrag för fordonsbranschen. Med lång erfarenhet från olika fordonstillverkare och med ett brett produktprogram av branschrelaterade tjänster erbjuder DEKRA unika lösningar för såväl den enskilde återförsäljaren som för den världsomspännande fordonstillverkaren.

DEKRA har ett etablerat samarbete med tillverkare och distributörer av personbilar, tunga fordon, motorcyklar samt närliggande tjänster. Forskning och utveckling inom trafiksäkerhets- och miljöområdet är andra arbetsfält för DEKRA.

Kontakter

Johan Jogefält

Johan Jogefält

Business Manager DEKRA Quality Management AB 010-455 18 69