Gå direkt till innehåll
DEKRA rankas som ett av de främsta varumärkena för HSE-tjänster globalt

Pressmeddelande -

DEKRA rankas som ett av de främsta varumärkena för HSE-tjänster globalt

DEKRA är glada över att meddela att man säkrat en hedrande tredje plats i Verdantix Globala Företagsundersökning 2023 för HSE-tjänsters varumärkeskännedom.

Undersökningen som genomfördes av Verdantix, ett erkänt analys- och konsultföretag inom hållbarhetsbranschen, utvärderade 24 ledande globala leverantörer av tjänster inom ”hälsa, säkerhet och miljö” för deras varumärkesstyrka och medvetenhet bland HSE-beslutsfattare.

Totalt 104 HSE-beslutsfattare deltog i undersökningen och representerar företag med intäkter på minst 250 miljoner dollar inom 17 olika branschgrupper, med hög eller mycket hög risk. Resultaten bygger på insikter från yrkesverksamma i 31 länder.

DEKRA uppnådde en imponerande tredjeplats i kategorin ”varumärkespreferens”, vilket placerar bolaget sida vid sida med globala tungviktare som Deloitte och Accenture. De topprankade varumärkena i undersökningen utmärkte sig genom att erbjuda en bred uppsättning tjänster som möter kunders behov, samt skräddarsydda lösningar för branschspecifika utmaningar.

DEKRA:s starka varumärkespreferens är resultatet av en djup expertis, exempelvis inom avancerad cyber-säkerhet genom Onward Security. DEKRA har utmärkt sig genom att tillhandahålla omvälvande digitala lösningar och erbjuder en plattform för förbättring av säkerhetsprestanda och efterlevnad, DEKRA Safety Platform-DEKRA GO.

Dessutom rankades DEKRA bland de tio främsta inom varumärkesmedvetenhet, vilket ytterligare bekräftar bolagets globala närvaro och inflytande inom HSE.

För DEKRA är detta ett intyg på engagemanget och strategin i att arbeta med kundcentrerade och hållbara lösningar. Bolaget har som ambition att fortsätta utveckla och förbättra sina tjänster för att kunna erbjuda än mer omfattande och innovativa lösningar till stöd för en säker, trygg och hållbar värld.

Läs mer om DEKRA:s arbete inom säkerhet och hållbarhet på: https://dekra-safetysustainability.weselect.com/

HSE är en engelsk förkortning för ”Health, Safety and Environment”. I Sverige refererar vi ofta HSE till ”hälsa, säkerhet och miljö/arbetsmiljö”. Ibland används även benämningen EHS, från engelskans ”Environment, Health and Safety”.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om DEKRA Sweden AB:

DEKRA Sverige har tre bolag i Sverige. De är DEKRA Industrial AB, DEKRA Automotive AB och DEKRA Quality Management AB. Tillsammans har DEKRA i Sverige ca 770 st anställda (2021).

DEKRA Sverige ingår i koncernen DEKRA SE som är en av de ledande leverantörerna av industriell inspektion i Europa. DEKRA är ackrediterad inom många olika tekniska områden och är verksamt i 60 länder med ca 44 000 anställda.

DEKRA är en oberoende teknisk inspektionsorganisation som testar, inspekterar och certifierar installationer, produkter och system i infrastrukturindustrin.

DEKRA Industrial AB tillhandahåller full service för inspektioner av byggnader, anläggningar, maskiner och infrastruktur, inklusive materialtestning och inspektion och avancerad NDT-testning.

DEKRA Automotive AB erbjuder främst tjänster inom bilbesiktning och har 87 besiktningsstationer i Sverige.

DEKRA Quality Management AB erbjuder fordonsbranschen frivilliga fordonstjänster som revisioner, kvalitetskontroller av verkstäder och mystery shopping samt kalibrering av utrustning och verktyg.

DEKRA är ackrediterat av den svenska myndigheten SWEDAC.

DEKRA verkar för ökad säkerhet inom en rad branscher via oberoende besiktning, provning och certifiering.

Kontakter

Christian Sivertsen

Christian Sivertsen

Presskontakt VD DEKRA Industrial AB 010-455 11 58

Relaterat innehåll