Gå direkt till innehåll
DEKRA har öppnat en ny besiktningsstation i Enköping den 7 januari 2021

Pressmeddelande -

DEKRA har öppnat en ny besiktningsstation i Enköping den 7 januari 2021

Nu har DEKRA öppnat en ny besiktningsstation i Enköping.

I Enköping kommer vi att besikta personbilar och lätta lastbilar upp till 3 500 kg. Personal på stationen kommer också att kunna utföra registreringsbesiktningar för fordon upp till 3 500 kg.

Stationens öppettider är vardagar kl 07.00 – 16.00, det finns möjlighet till både tidsbokning online och drop-in. Medan du väntar bjuder vi självklart på kaffe!

- Den nya etableringen är en del i vår expansion i Sverige. De långsiktiga planen är att ha minst 100 stationer i drift och täcka merparten av Sveriges större städer. För att göra detta behöver vi även rekrytera duktiga medarbetare och erbjuda enkla sätt för kunden att besikta sitt fordon, säger Jan Martinsson, VD på DEKRA Bilbesiktning i Sverige.

Du hittar oss här i Enköping: 
Kvartsgatan 1 B
749 40 Enköping

Välkommen till stationen!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


DEKRA Automotive AB:

Med över 90 års erfarenhet av bilprovning och bilbesiktning är DEKRA ledande i Europa och världen på fordonsbesiktningar. DEKRA startades 1925 och har verksamhet i ett femtiotal länder. Förra året besiktigade vi mer än 26 miljoner bilar vid våra anläggningar runt om i världen. Den samlade erfarenheten tar vi med oss till våra svenska anläggningar. Den 1 juli 2010 upphörde monopolet för bilprovning. Marknaden öppnades för flera olika företag som kan utföra en bilbesiktning enligt samma regler som hittills gällt det statliga monopolet AB Svensk Bilprovning. Från den 4 juli 2011 är DEKRA ackrediterade av Swedac enligt ISO/IEC 17020 (A) för att utföra fordonsbesiktning på lätta fordon. Det gäller alla besiktningar på personbilar, lastbilar, maskiner och andra fordon (MC).

Kontakter

Christian Sivertsen

Christian Sivertsen

Presskontakt VD DEKRA Industrial AB 010-455 11 58