Gå direkt till innehåll
DEKRA Bilbesiktning expanderar och anställer 30 nya besiktningstekniker

Pressmeddelande -

DEKRA Bilbesiktning expanderar och anställer 30 nya besiktningstekniker

DEKRA storsatsar i Sverige de kommande åren.


Besiktningsföretaget DEKRA Automotive AB planerar under de kommande åren att bygga 30-talet nya besiktningsstationer och samtidigt anställa många nya besiktningstekniker. Redan i november 2020 rekryteras ett 30-tal nya tekniker till de befintliga besiktningsstationerna i Sverige, främst i Stockholmsområdet men även i Västra Götaland och i Malmö-området.

”De senaste årens framgångar har gjort att vi vågar satsa på framtiden. Ambitionen är klar. DEKRA ska ha etablerat minst 100 besiktningsstationer och kraftigt utöka antalet medarbetare de kommande åren.” säger Jan Martinsson, VD på DEKRA Automotive AB.

Bolaget har redan tecknat kontrakt på ett flertal orter och fler platser för nyetableringar är under diskussion med fastighetsägare.

Genom att genuint arbeta med god service och ge duktiga medarbetare utrymme att utvecklas har DEKRA framgångsrikt tagit marknadsandelar på den svenska marknaden.

John Sundström, operativ chef på DEKRA Automotive säger ”Vi behöver nu 30 nya besiktningstekniker i Sverige. Vår ambition att skapa en kreativ arbetsplats där allas kunskaper och erfarenheter värdesätts är en framgångsfaktor.”

Idag driver DEKRA 70 besiktningsstationer och har 210 anställda. DEKRA Automotive AB är ackrediterat av Swedac för att utföra kontrollbesiktning och registreringsbesiktning av fordon i Sverige. För mer information besök oss på www.dekra-bilbesiktning.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om DEKRA Automotive AB

DEKRA Automotive AB med huvudkontor i Stockholm är ett dotterbolag till DEKRA i Tyskland.

Vi utför fler än 26 miljoner bilbesiktningar varje år, så när du lämnar in din bil hos oss har våra tekniker en av världens största erfarenhetsbanker att utgå ifrån när de undersöker den. DEKRA är ledande i Europa inom bilbesiktning med verksamhet i 50 länder över hela världen. Som kund hos DEKRA Automotive har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga tekniker, personlig service, omtanke och kvalité till ett konkurrenskraftigt pris.

Kontakter

John Sundström

John Sundström

Affärsområdeschef DEKRA Automotive AB 010-455 18 03